A Dandara: Trials of Fear Edition után újabb ingyen játék érkezett az Epic Store kínálatába. Már tölthető az e heti free game.

Egészen ma délután 5 óráig volt idő arra, hogy a platformer játékok kedvelői behúzzák a könyvtárukba az ingyenes Dandara: Trials of Fear Editiont. Ezzel egy teljesen új hét veszi kezdetét, vagyis új játék húzható be ingyen az Epic Store-ban. Ahogy arról a múlt héten az Epic Games már lerántotta a leplet,

február 4 és február 11 között a For the King ingyenes.

A For The King egy stratégiai játék, körökre osztott harcokkal, roguelike elemekkel, egyedi kihívásokat tartogatva. Minden végigjátszás egyedi módon alakul a pályák, küldetések, események tekintetében. A játék ráadásul nem csak egyedül játszható, de akár ketten vagy online co-op formájában is lehet tolni.

 

Az IronOak Games és a Curve Digital közös játéka 2018-ban debütált. A körökre osztott és táblás szerepjátékok kedvelői különösen örülni fognak neki, hiszen alsó hangon is 10 órát fordíthatnak kedvenc szenvedélyükre, aki pedig szeretné kimaxolni, annak akár 32 órásra is rúghat a játékidő.

A For the King egyik nagy előnye, hogy a magányos farkasok éppen úgy megtalálják benne a számításukat, mint a kooperatív címeket előnyben részesítők, mivel egyedül és másokkal vállvetve is felgöngyölíthetjük az igencsak hangulatos történetet, miközben megpróbáljuk egyengetni 3 hősből álló csapatunk útját. A játék egyébként 6910 forintba kerülne, szóval megéri ingyen behúzni.

Az ajánlatot itt találjátok.

Bejönnek az ilyen játékok?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×