Az Airship map után újabb finomságot tervezget az Innersloth, az Among Us fejlesztője.

Míg a rajongók különféle modok segítségével azon dolgoznak, hogy az Among Us-t még izgalmasabbá tegyék, a hihetetlenül népszerű játék mögött álló fejlesztő, az Innersloth, néhány kiegészítésen dolgozik. Mégis mik lehetnek ezek?

Korábban az InnerSloth egyik munkatársa, Victoria Tran elárulta, hogy néhány dolgon ügyködnek, amelyek a közeljövőben majd a játékba kerülnek. Ezek közé tartozik az új account rendszer, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy nyomon követhessék a játékuk statisztikáit.

Biztosították a közösséget arról, hogy mindent megtesznek azért, hogy a funkció problémamentesen működjön már a megjelenéskor is.

Továbbá már mindannyian tudunk az Airship map érkezéséről is, amely várhatóan az eddigi legnagyobb térkép lesz a játékban, ezzel biztosítva a még hosszabb és élvezetesebb játékmenetet. Az új darab, a fejlesztők egyik másik játékán, a Henry Stickminen alapszik. Több hely a mozgásra, néhány új érdekes mechanika és mozgó platformok jönnek vele.

És mi jön az Airship után? A ScreenRant szerint további Henry Stickmin mapokra számíthatunk, hiszen nem titkolt célja a fejlesztőknek, hogy a játékmeneteket meghosszabbítsák újabb és újabb helyszínekkel.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×