A klasszikus John Wick mód lett kicsit átdolgozva.

A Fortnite v15.30-as frissítés az új kozmetikai tárgyak és a már korábban bemutatott két exotic fegyver mellett egy új játékmódot is hozott magával. A frissen érkezett LTM a nem túl kreatív nevének hála azt is kitalálhattuk, hogy hasonló elven épül majd fel, mint a régi John Wick LTM.

 

Persze a pofás bemutatóvideó most sem maradhatott el, az Epic Games csapata ismét kitett magáért. Szerencsére a magányos játékosokra is gondoltak, így mind a négy felállásban (Solo, Duo, Trio, Squad) elérhető a mód. Bemutatkozott egy új Star Wars ihlette helyszín is, mely a Kit’s cantina nevet viseli, igazán hangulatos lett. Ha meg szeretnéd látogatni, akkor ezt a Zero Point közelében teheted meg.

Fortnite Kits Cantina location

Kit’s Cantina

A John Wick LTM érmei helyett itt krediteket kell majd összegyűjtenünk. A játék közepétől pedig Mando is tiszteletét teszi a meccsben, nem árt vele vigyázni, gyakorlatilag egy két lábon járó aimbottal lesz majd dolgunk.

Az új ernyő

Ha sikerül behúznunk egy meccset, akkor megkapjuk a limitált ideig elérhető Beskar Umbrella glidert. Nem árt sietni, hiszen február 9-én már távozik is ez a játékmód. Sok sikert kívánunk!

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×