Tavaly bejelentették, hogy érkezik a Mass Effect trilógia legújabb epizódja. Addig Shepard régi kalandjait élvezhetjük feltuningolt változatban.

A BioWare és az Electronic Arts ledobta az atomot tavaly év végén. Bejelentették, hogy érkezik a Mass Effect-sorozat legújabb epizódja, ami az eredeti trilógiát fogja továbbvezetni. Ezzel a kiadó és a fejlesztők gyakorlatilag beismerték, hogy az Andromeda nagy bukás volt, így ideje volt visszatérni a jól bejáratott formulához.

Ráadásul a folytatás bejelentésének örömére az eredeti trilógiát is ráncfelvarrják.

Ez lesz a Mass Effect: Legendary Edition.

A grafikailag feltuningolt sorozat eddig még csak hírként lengedezett, most viszont konkrét anyagokat is láthatunk a projektből. A BioWare bemutatta az új verziók hivatalos előzetesét, s további képeket is láthatunk az új csomagból. Shepard még sosem mutatott ennyire jól a képernyőn, ráadásul ezúttal a női verzió is kapott egy kis szerepet.

 

Őrületes egyébként, hogy a lens flare effektet mennyire túltolták a fejlesztők. Az internet népe azonnal mémek sorozatgyártásába kezdett, ezeknek pedig a túlnyomó többsége erről a fényhatásról szól. Néha jól tud kinézni az ilyen villanás, de ahogy mondani szokták, bizony a jóból is megárt a sok.

Ettől függetlenül nagyon stílusosnak tűnik a felújított trilógia, s pont jókor érkezett, hogy oltja a szomjunkat a negyedik epizód megjelenése előtt. Reméljük arra sem kell már sokat várni.

A Mass Effect: Legendary Edition május 14-én jelenik meg.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×