Csúcsragadozók, testközelből.

Továbbra is óriási hiány van a videókártyapiacon az új RTX-ekből, mind pedig az új RX 6000-es szériából. A helyzet nem fog változni a közeljövőben, ugyanis még egyik gyártó sem látja, hogy mikor oldódhatnak meg a gyártási nehézségeik. A webshopos kollégáktól korábban megtudtuk, hogy a magyar nagykerek sem kapnak a kártyákból, ennek ellenére jó hírrel készültünk, ugyanis ismét érkezett pár kártya a Leet webshopba.

Ezúttal mindkét gyártó terméke megtalálható a webshop kínálatában. A napokban érkezett RTX 3070, 3080, 3090, illetve RX 6900 XT a shop virtuális polcaira, viszont az RTX 3080-asokat azonnal elkapkodták. Jelen cikk írásának pillanatában ezen kívül is akad választék: az RTX 3070 például már 369 900 forinttól elérhető.

A készlethiánynak köszönhetően sajnos egyelőre továbbra is az eredetinél magasabb áron lehet hozzájutni a kártyákhoz, ezért is magasabbak a végfelhasználói árak.

Az RTX készleteket erre találjátok.

Ezúttal 9 darab 2. generációs RTX érhető el a leet.hu webshop raktárkészletéből, a Gigabyte, az MSI, a Gainward és a Zotac modelljei közül tudtok válogatni. Ezen túl egy Sapphire Radeon RX 6900 XT is érkezett, mint kihívó fél.

×