Szerezd meg az összes high-tier zsákmányt a Damból.

A Warzone legjobb földi zsákmányai természetesen a Dam bunker belsejében találhatóak. Erről sok kezdő, ritkább esetekben pedig a veterán játékosok sem tudnak. Itt elég gyakran találhatsz Legendary fegyvereket, „végtelen” pénzt, scorestreakeket és egyéb finomságokat.

A bunkerek Verdansk bizonyos pontjain helyezkednek el. Ha ismered a kódokat a bejutáshoz, nyert ügyed van. Vagy mégsem? Nos, igen, vannak olyan helyek, ahová csak piros belépőkártyával tudsz bemenni.

Ha ide érkezel a kör elején, és szerencsésen azonnal bejutsz, természetesen mondanunk sem kell, nagyon sokat segít  az első pillanatokban.

A szóban forgó bunker a Dam közelében található, ezért is kapta a teljesen egyértelmű eredetű nevét. A meccs bármelyik pontján beugorhatsz ide egy kis extra csemegéért.

Tehát a lényeg, hogyan juthatsz be a Dam bunkerbe?

A hely a sziklafalon található a gáttól kissé délkeletre. A csavar a dologban, hogy ez az igen értékes zsákmányokat rejtő hely pontosan azok közé tartozik, amit csak a fentebb említett kártyával nyithatunk ki. Ez egy elég ritka tárgy, a térképen szétszórt ládákban vagy egy enemy testében találhatjuk meg – feltéve ha Ő már hamarabb megtalálta.

Szerintetek könnyű ezt a kártyát megtalálni? Ti milyen gyakran lootoljátok a bunkereket?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×