Nem is sejtenéd, hogy milyen sok új játék érkezik a hónapban.

Mindannyian tudjuk, hogy bármennyire is szeretünk egy-egy játékot, van hogy megunja az ember és valami mást szeretne. Most összeszedtünk Nektek egy listát arról, hogy mikor milyen platformra és milyen játékok érkeznek a hónapban. Igazán színes a felhozatal, mindenféle témában és stílusban érkezik valami új.

Biztos, hogy mindenki talál majd a számára megfelelő darabot a listán.

Íme, az érkezők: 

Control (PS5, Xbox Series S/X) – 2021. február 2.

A Control egy 2019-es akció-kaland videojáték, amelyet a Remedy Entertainment fejlesztett, és végül az 505 Games adott ki. A játék a Szövetségi Ellenőrzési Iroda (FBC) körül mozog. Egy titkos amerikai kormányzati ügynökség, amelynek feladata a törvényeket sértő jelenségek megfékezése és tanulmányozása.

Cultist Simulator: Initiate Edition (Switch) – 2021. február 2.

A Cultist Simulator egy igazán érdekes játék. Feladatod, hogy az 1920-as éveket idéző környezetben kutass bizonyos szentségtelen rejtélyek, rejtett istenek és titkos történetek után.

Blue Fire (Switch, PC) 2021. február 4.

Ha szeretsz kalandozni, a Blue Fire a te játékod. Átutazhatsz az elhagyatott Penumbra királyságon, és felfedezheted a rég elfeledett föld rejtett titkait. Misztikus templomok, – ahol el kell sajátítanod a mozgás művészetét, hogy túléld az egyre nehezebb 3D platformos kihívásokat.

Skyforge (Switch) – 2021. február 4.

A sci-fi és a legőrültebb fantáziák ötvöződnek a Skyforgeban, az ingyenesen játszható MMORPG-ben, amely Aelion lélegzetelállító világában játszódik. Itt Te leszel az utolsó védelmi vonal a bolygó és az ellenséges erők között, amelyek meg akarják semmisíteni azt.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (PS4, Xbox One, PC, PS5, Xbox Series S/X) – 2021. február 4.

Egyedülálló élmény, tele vad harcokkal és misztikus kalandokkal. Te vagy Cahal, aki egy hatalmas Garou. Átalakulhatsz farkassá és Crinoszá, egy gigantikus vadállattá. Egyetlen feladatod lesz: Megvédeni Gaiát.

Nioh Remastered – The Complete Edition (PS5) – 2021. február 5.
Nioh 2 – The Complete Edition (PS4, PC) – 2021. február 5.
Nioh 2 Remastered – The Complete Edition (PS5) – 2021. február 5.
The Nioh Collection (PS5) – 2021. február 5.

A Nioh egy akció-szerepjáték-videojáték, amelyet a Team Ninja fejlesztett ki. Az 1600-as év fiktív változatában játszódó cselekmény William Adams, egy ír matróz útjait követi, aki az egyetlen nyugati szamurájjá vált.

Wing of Darkness (PS4, Nintendo Switch, PC) – 2021. február 5.

A Wing of Darkness egy 3D-s lövöldözős játék, amelynek a Clouded Leopard Entertainment a kiadója és a Production Exables pedig a fejlesztője.

Ampersat (PC) – 2021. február 6.

Lövöldözős, gyors, RPG(szerű) játék, amely keveri a retro és a modern világot. Csatázz színes területeken és élvezd az eseménydús helyzeteket.

Death Crown (PS4, Xbox One, Switch) – 2021. február 11.

A Death Crown egy minimalista, valós idejű, 1 bites stílusú stratégiai játék, ahol magát a Halált fogod játszani. A Halál légióinak parancsol, és megbünteti az emberiség Királyságát a túlzott önbizalmáért.

Little Nightmares II (PS4, Xbox One, Switch, PC) – 2021. február 11.

A Little Nightmares II egy igazán izgalmas hangulatú kalandjáték, amelyben Monoként játszol, aki egy fiatal fiú. Csapdába esett egy olyan világban, amelyet egy igazán gonosz lélek torzított el.

Ultimate ADOM – Caverns of Chaos (PC) – 2021. február 11.

Tapasztald meg a hagyományos rogue-like börtönbe-mászós klasszikus folytatását. Végeláthatatlan, csapdákkal ellátott börtönök és szörnyetegek övezik majd utadat.,

Gal*Gun Returns (PC, Switch, Xbox One, Xbox Seriies S/X) – 2021. február 12.

A hírhedt ecchi rail-shooter visszatér! Harcolj feromonokkal, miközben a lányok rád vetik magukat, akik kevesebb, mint egy nap alatt próbálnak igaz szerelmet találni.

Super Mario 3D World (Switch) – 2021. február 12.

Ebben a gyönyörű 3D-s játékban számos új képesség áll rendelkezésre. Mássz fel falakon és karmold össze az ellenfeleket az új macska öltözékkel, klónozd magad, vagy húzz a fejedre egy ágyút, és lövöldözz a rémült ellenségre!

Good Night, Knight (PC – Early Access) – 2021. február 16.

Dinamikus RPG, amely egyben igazán sötét humorral is rendelkezik. Magas szintű csatákkal, robusztus lopakodó mechanikával, egyedi mozgóeszközökkel és hatalmas felfedezendő világgal vár téged.

Shattered: Tale of the Forgotten King (PC – Early Access) – 2021. február 17.

A régi világ eltűnt: elveszett a király eltűnésével. Hozd helyre a valóságot ebben a sötét akció-RPG-ben.

King of Seas (PC, Nintendo Switch, PS4, Xbox One) – 2021. február 18.

A King of Seas egy akciószerepjáték, amely egy kalózvilágban játszódik. Epikus kaland vár rád egy fantasztikus, harcokkal, elveszett szigetekkel és kincsekkel tarkított világban.

The Shore (PC) – 2021. február 19.

A SHORE egy első személyű történet által vezérelt játék, érdekes környezettel és elbeszélésekkel. Titokzatos lényekkel fogsz találkozni, és feltárni a mögöttük rejlő titkokat. A rémület, a küzdelem erős elemei egy ismeretlen világ túléléséért, amely megkérdőjelezi a józan eszedet.

Curse of the Dead Gods (PS4, Xbox One, Switch, PC) – 2021. február 23.

Elmondhatatlan gazdagságot, örök életet, isteni erőket keresel – ez vezet ehhez az átkozott templomhoz, egy feneketlen gödrökkel, halálos csapdákkal és szörnyekkel tűzdelt végtelennek tűnő labirintusához.

Persona 5 Strikers (PC, PS4, Switch) – 2021. február 23.

Csatlakozz a Fantomtolvajokhoz, és csapj vissza a korrupció ellen, amely utolérte Japán városait. A közeli barátokkal töltött nyári vakációd hirtelen fordulatot vesz, amikor a torz valóság megjelenik…

Ghosts ‘n Goblins: Resurrection (Switch) – 2021. február 25.

A játék, amely ezt a nagy kihívást jelentő sorozatot szülte, a Ghosts ‘n Goblins 1985-ben jelent meg. A játékosok átveszik Arthur irányítását, hogy megmentsék a hercegnőt, akit elraboltak és elvittek a Démon Birodalomba.

Hellpoint (Nintendo Switch) – 2021. február 25.

A Hellpoint egy intenzív akció-RPG, amely a mámorító sötét sci-fi légkörben áztatott Irid Novon, az elhagyatott űrállomáson zajlik. Harcolj félelmetes lényekkel, nézz szembe a kozmikus istenekkel, és tárd fel a csavart történetüket.

WRATH: Aeon of Ruin (PS4, Xbox One, Nintendo Switch) – 2021. február 25.

A 3D Realms, a Duke Nukem 3D, Prey és Max Payne alkotói egy kemény, első személyű lövöldözős játékot mutatnak be. Ezt tuti nem éli túl a karaktered…

Bravely Default 2 (Switch) – 2021. február 26.

Fedezz fel egy új világot, ahol a túlélésért harcolsz, egy feltűnően szép RPG-kalandban.

Capcom Arcade Stadium (Switch) – 2021 februárja

A Capcom Arcade Stadium egy klasszikus arcade videojáték, amely 32 játékot tartalmaz, amelyeket a Capcom eredetileg 1984 és 2001 között adott ki.

Century: Age of Ashes (PC – Early Access) – 2021 februárja

A Century: Age of Ashes egy ingyenesen játszható, többjátékos dragon battle játék. Elsajátíthatod az osztályokat és a sárkányok növekvő névsorát, továbbá versenyezhetsz intenzív arénacsatákban.

Destruction AllStars (PS5) – 2021 februárja

Ahol a csillagok és az autók ütköznek. Urald a Destruction AllStars csillogó globális világát főműsoridőben, látványosan, eszeveszett sofőrökkel! Légy az intenzív járműharc mestere a megfelelő időzítéssel, taktikával és ügyességgel, hogy elképesztő sebzést, pusztítást és rombolást ossz színes arénákban világszerte.

Hiro’s Escape (PC) – 2021 februárja

Segíts Hironak elmenni a Yamana klán zsoldosai mellett az 1467-es feudális Japán onin-háború alatt, és újra találkozni szétszórt családjával ebben a menekültmesében.

Rogue Invader (PC) – 2021 februárja

1 bites Roguelite izometrikus lövöldözős játék.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×