A Fortnite játékosai megosztottak egy zseniális új ötletet, miszerint létre jönne egy múzeum, ahol a játék már „elfeledett” emlékeit élhetnénk újra.

A Fortnite már közel négy éve uralja a Battle Royale piacot. Az idők során a játék nagyon sokat változott, minden szezonban újabb és újabb tartalmak érkeznek. A fegyverektől és felszerelésektől a teljesen új helyekig, a korlátozott idejű eseményeken át az Epic Games mindig arra törekszik, hogy felrázza a dolgokat.

De mi van azokkal a játékosokkal, akik hiányolnak bizonyos időszakokat és át szeretnék élni a régi szép időket újra?

Pontosan erre a problémára reagálva egy Agoevan05 nevezetű felhasználónak nagyszerű ötlete támadt. Egy Fornite Múzeum a mapon, ahová betérhetünk egy kis nosztalgiára. Vessetek rá egy pillantást ti is:

[SUGGESTION] A new place in party royale : The Fortnite Museum. Big monument with mythic things of the game (Kevin, Rifts,…) and also with anecdotes about the game. In addition of that, A cinema where you can choose wich event to see and the old map in miniature.
byu/Agoevan05 inFortNiteBR

Hogy mik kapnának itt helyet? Legyen szó akár a Fortnite legelső évadának fegyvereiről, vagy olyan járművekről, amelyeket évek óta nem láthattunk, itt minden megtalálható lenne. Elolvashatnánk a különböző tárgyak történelmét, megnézhetnénk közelebbről, továbbá néhány darab esetében akár még mélyebb interakciós lehetőségek is érkeznének.

A múzeum lehetősége mellett, egy működő moziról is szó esett, amely visszajátszaná nekünk az előző évadok eseményeit. Valószínűleg a hely igen gyakran látogatott lenne, főleg az új játékosok esetében, akik szeretnék kicsit jobban megismerni a játékot egy szórakoztató formában.

Ti hogyan képzelnétek el a múzeumot? Milyen tárgyak kapnának helyet benne és milyen interakciókkal? 

https://leet.hu/?s=%22audio-technica+ATH%22&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×