Egy új Warzone weboldal segítségével összetett módon nézheted meg, hogy milyen eredményeket érsz el a Warzone-ban. Vagy épp, hogy mennyire vagy béna.

Aki komolyan veszi a Call of Duty: Warzone meccseket, és a sok csaló ellenére is szeretne eredményeket elérni, annak fontos, hogy pontosan lássa: melyek azok a területek, ahol erősödni kell. Természetesen tudjuk, hogy több lehetőség is létezik arra, hogy megjelenítsük a statisztikáinkat, ám most egy friss oldal jelent meg, ami még átláthatóbban segít ebben.

Az utóbbi időben persze megjelent pár olyan szoftver is, ami megjelenítette a statokat az egész lobby-ról, ám sokan ezt arra használták, hogy előnyükre fordítsák a meccseket. Ezeknek a programoknak a használatát azóta az Activision korlátozta.

Közben megjelent a WZranked.com, amit kifejezetten arra terveztek, hogy a felhasználók saját statisztikáikat kövessék nyomon.

Ez mindenki számára lehetővé teszi, hogy lássuk: mennyit fejlődtünk, mennyit haladtunk, mik azok a területek, melyeknél kevésbé vagyunk eredményesek. Így tisztán látjuk azt is, hogy mi az, aminek gyakorlásába több időt kell fektetni. Természetesen itt nem csak a szokásos mérkőzések statisztikái követhetők nyomon, hanem mondjuk olyan adatok, mint a Gulag győzelmi aránya. Ezeket ráadásul grafikonon láthatjuk.

Például ahogy csökkentek a Gulag fegyverei, úgy csökkent a győzelmek száma is, amivel látható, hogy a változások milyen szinten befolyásolják a játékunkat.

A WZRanked használata

A regisztráció meglehetősen egyszerű. Lépj be az oldalra, majd add meg BattleNet, Playstation vagy Xbox azonosítódat. Itt meg kell adni a teljes felhasználónevet a # számmal együtt. Ezután már látod is szépen a statokat.

Ne feledd azonban, hogy az Activison beállításokban be kell legyen állítva az, hogy nyilvánosak a statisztikai adataid. Ezt a my.callofduty.com oldalon tudod beállítani.

Nálad mit mutat az oldal? Fejlődtél az utóbbi időben, vagy romlott a skill?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×