A legújabb Tesla Model S elvileg PlayStation 5-nek megfelelő számítási teljesítménnyel bír, így elfutnak rajta a CD Projekt RED játékai.

Az nem újdonság, hogy Elon Musk nagy gamer és eltökélt célja, hogy a Tesla modellekbe minél több ismert és kiváló címet hozzon el. A legfrissebb hírek szerint az új 2021-es Tesla Model S Plaid hárommotoros Plaid hajtást kapott, így hatótávja 628 km lett, és 2,1 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra.

Ami szintén figyelemreméltó az a fedélzeti számítógép teljesítménye, ami esetében 10 teraflopsot említenek, ami hasonlít a PlayStation 5 számítási teljesítményéhez (10,28). A 17 colos, 2200×1300 pixeles felbontású kijelzőn ráadásul különösen jó lehet majd a játékélmény.

Elon Musk nemrég arról tett közzé bejegyzést, hogy az új autó – amely a jövő hónapban válik elérhetővé –

képes lesz a Cyberpunk 2077-et is futtatni.

A promóképeken persze a The Witcher 3 is feltűnik a Tesla kijelzőjén, amiről Elon Musk már tavaly említette, hogy szeretné elhozni az autókba. Természetesen az említett két játékon mindenkinek megakadhat a szeme, miközben persze számos egyéb játék elérhető lett a Tesla modellekben. Többek között ilyen a Stardew Valley vagy a Cuphead.

A játékhoz persze hátsó kijelzők is helyet kaptak az utóban, ráadásul bármilyen bluetooth kontrollerrel pörgethetjük a játékokat. A új Tesla modell a hivatalos oldal szerint márciusban jelenik meg.

Te játszanád az említett játékokat az autódban?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×