Természetesen nem hivatalosan, de mod segítségével különösen közeli kapcsolatba kerülhetünk Keanu Reeves karakterével.

Már jóval azelőtt, hogy a Cyberpunk 2077 megjelent és kirobbant a konzolverzió körüli botrány, az egyik legnagyobb panasz a közösség részéről az volt, hogy a játékosok nem létesíthetnek romantikus kapcsolatot Keanu Reeves rocker karakterével, Johnny Silverhanddel.

A CD Projekt RED fejlesztői jó régen világossá tették ezt, bár magyarázatot rá nem igazán adtak. Persze tudjuk, hogy Johnny tulajdonképpen egy V fejében élő eszköz, nem egy élő személy, szóval valahol ez logikus is. Ez persze nem akadályozta meg a moddereket abban, hogy találjanak megoldást.

Most megszületett a mod, amivel szeretkezhetünk Johnny Silverhanddel – írja az Eurogamer.

Szinte számítani lehetett arra, hogy eljön ez a nap, a kérdés inkább csak az volt, hogy mikor. A Nexus Mod oldalára feltöltött mod lehetővé teszi, hogy romantikus és szexuális kapcsolatba lépjünk Johnny Silverhand karaktermodelljével. Itt természetesen csupán arról van szó, hogy egy prostituált kinézetét cserélhetjük le Johnnyéra.

Természetesen a megoldás nem tökéletes, de valamelyest azt a hatást érjük el vele, amit sok játékos régóta el szeretett volna. Ettől függetlenül egyes játékosok közelebb kerülhetnek Keanu Reeves-hez, mint valaha. Silverhand persze szerepel néhány szexjelenetben a Cyberpunk 2077-ben, de mindezt a játékos szemszögéből láthatjuk.

„Természetesen, ha Keanu Reevesnek vagy a CDPR-nek nem tetszik, akkor ezeket a modokat letörlöm a [Nexus Mods] oldaláról” – mondta Catmino az Eurogamer-nek.

Valóban kíváncsiak lennénk arra, hogy a színész mit reagálna a dologra. Vajon erre is azt mondaná, hogy lélegzetelállító?

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×