Bizony átok is lehet, ha valaki gyönyörű, pláne akkor, ha egy kiéhezett technikus szereli be a biztonsági kamerákat. Észak-Amerikában ezt igazolták.

A helyszín Észak-Amerika, Dallas térsége. Az ADT biztonsági cég egyik dolgozója nagy bajba került, amikor kiderült, hogy vonzó nők biztonsági kameráinak felvételeihez jutott hozzá, természetesen teljesen illegális úton. A szóban forgó ügyfelek felhasználóját ugyanis feltörte az illető.

Telesforo Aviles elsősorban a hölgyek pikáns magánéleti pillanataira volt kíváncsi. A férfi megjegyezte, hol laknak a számára vonzó nők, és bejelentkezett a fiókjukba azért, hogy szexuális célból nézegesse a nők videóit. A bíróságon azt mondta, „főleg meztelen nőket és párokat akart látni”.

Az ügyfelek biztonsági kameráinak felvételeihez elsősorban úgy jutott hozzá, hogy miközben felállította a biztonsági rendszereket, titkon a saját e-mail címét is megadta a hozzáférők listájához. Amikor ezt nem tudta eljátszani, rendkívüli karbantartás céljából kért ideiglenes hozzáférést.

Aviles a bíróságon beismerte bűnösségét, végül 5 év börtönbüntetésre ítélték.

https://www.facebook.com/groups/techinfohun/

 

×