Új hét, új playlistek és egyéb finomságok a Call of Duty háza táján.

Újabb hét kezdődött és ez bizony azt is jelenti, hogy a Call of Duty ismét újabb lejátszási listákkal és áruházi csomagokkal frissül.

Az Activision egy blogbejegyzésben felvázolta mik is az „újdonságok”:

Január 28-án visszatér a sokak által kedvelt 3v3 Gunfight playlist „csak sniper” verziója.

Két háromfős csapat és véletlenszerű sniper loadoutok. Az első csapat, amely hat fordulót nyer, megnyeri a mérkőzést. A támogatott térképek között szerepel a Game Show, az ICBM, a KGB és az U-Bahn. Ezen kívül a Nuketown 24/7, a Face Off és a Prop Hunt mód is forog.

Ha némi pénzt is szeretnél költeni a héten, az Activision január 28-án újabb bundlet ad ki, amely a Tracer Pack Rogue nevet kapta.

Ez egy pók témájú bundle, amely új Operator skint tartalmaz Portnova számára, valamint két, vörös nyomjelzővel ellátott fegyvert, a Widowmaker SMG-t és az Entanglement tactical riflet. A csomagban az új, Lady in Red nevű charm is szerepel, valamint a Widow’s Grasp nevű embléma.

Picit később pedig egy másik új bundle jön, amely neve a Deadly Grip. Két blueprintet tartalmaz, köztük a Milano 821 Mahoganyt illetve a Haur 77 Chestnutot. A csomag tartalmaz még egy Operator skint, két matricát, továbbá a Lionheart embléma és a Shortcut finishing move is helyett kapott benne.

Ez a csomag január 31-én kerül az áruházba.

×