Ilyet sem látni minden nap. Egy NBA játékos, Joel Embiid ment veretlen szériát a legutóbbi Weekend League során. Ez még a profi esportolóknak is nehezen megy.

Joel „Troel” Embiid egy kameruni kosárlabdajátékos, aki a Philadelphia 76ers csapatát erősíti az NBA-ben. A 26 éves sportoló viszont emellett nagy rajongója a futballnak is. Olyannyira, hogy szabadidejében előszeretettel veszi elő az EA Sports nagy sikerű sportjátékát, a FIFA 21-et.

A Groundbreakers VOLTA promónak a keretein belül már az utcán focizhattunk is vele a játékban. Olyan sztárok mellett lépett pályára, mint David Beckham, vagy éppen a meglepetés Dua Lipa.

Viszont Embiid nem csupán kedveli a játékot, nagyon jó is benne. Ezt bizonyítja legutóbbi Weekend League eredménye is. Az NBA sztár 30-0-át ment a hétvégén.

A kosaras FIFA Ultimate Team csapata is felkerült a világhálóra, ami azért némiképp magyarázatot ad arra, hogy miért jöhetett össze ez a lenyűgöző teljesítmény. Szinte minden pozícióban a legjobb játékost játszatja, vagyis egyáltalán nem kell attól tartania, hogy csapata nem fog teljesíteni.

Joel Embiid Ultimate Team kerete – Mark Omokaro Twitter

Na, ki tudná ezt utána csinálni ezzel a kerettel?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fifaultimatehungary

×