Egy Hitman 3 speedrunner számára elég volt 9 másodperc, hogy megoldja a játék egyik küldetését.

Gondolom sokan egyetértenek abban, hogy a Hitman mindig teljesen más élményt kínál, mint a többi lopakodós, lövöldözős akciójáték. Sőt, azt is gondolom, hogy a Hitman változatos lehetőségeket kínáló játékmenete a gamerek egy külön rétegének szól, akik szeretnek kísérletezni, és a maximumot kihozni abból, amit a játék nyújthat.

A Hitman 3 -ahogyan elődei is- szintén számtalan lehetőséget nyújt arra, hogy befejezzünk egy szintet, egy küldetést. Vannak persze olyanok is, akik nem a legjobb megoldást keresik, hanem a leggyorsabbat.

Így született meg egy új rekord.

A Hitman 3 küldetései során bizonyos célpontokat kell elintéznünk, lehetőleg úgy, hogy ne bukjunk le vele és a lehető legbiztonságosabb módon hagyjuk el a helyszínt. Azt gondolnánk, hogy ezt jól ki kell dolgozni, ám ez nem mindig igaz.

A Nodnarb Game Youtube csatorna bebizonyítja, hogy egy szint teljesítéséhez

akár 9 másodperc is elég.

 

Ez egyébként a múlt héten megjelent Hitman 3 első szintje. A küldetés azért sikerülhetett ilyen gyorsan, mert mindkét célpont az elején pont látható, és lelőhető. A kijárat is igen közel van. A furcsa ebben az, hogy mindezt a fejlesztők lehetővé tették, egy olyan játékban, ami alapvetően a türelemre épít, és nem a gyors akcióra.

Te szereted a Hitman játékokat? Neked van valamilyen rekordod?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×