A fejlesztők elmagyarázták, hogy bizony rengeteg munka folyik a háttérben az Among Us háza táján.

Az Among Us volt 2020 egyik nagy slágere – közel félmilliárd játékosa volt novemberben -, és néhány igazán izgalmas frissítést jelentettek be a játékhoz, köztük egy új mapot és új account rendszert is.

 

Az Innersloth fejlesztői nemrégiben megvitatták egy blogbejegyzés keretein belül, hogy hogyan alkalmazkodott a játék az óriási népszerűségre reagálva, és miért tart eddig az új funkciók megjelenése.

„Az Among Us nem várt népszerűségre tett szert 2020-ban ami RENGETEG változást jelentett számunkra…” – mondták a fejlesztők. A mindössze négy alkalmazottból álló Innerslothnak két hónapot kellett szerkezetátalakítással, folyamatok kitalálásával és új külső partnerekkel való együttműködésekkel tölteni.

„Mindez a kulisszák mögött zajlik, és bár jelenleg ez sok időt vesz igénybe, a jövőben sokkal egyszerűbb és gördülékenyebb lesz majd a fejlesztői munka ezáltal.” – magyarázza az Innersloth.

 

Tehát lényegében ez a hosszadalmas várakozás értünk is van, hogy később szupergyorsan menjenek majd a háttér-munkálatok. A stúdió egyébként zsonglőrködött a játék új platformokra hozatalában is – decemberben került be a Nintendo Switch áruházába, és 2021-ben érkezik az Xbox One és az Xbox Series X/S konzolokhoz.

Mit gondoltok, sokat fog változni a játék az újdonságok által? 

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×