Gondok akadtak a League of Legends európai frontján. A szerverek elkezdtek rakoncátlankodni, s még Oroszországban is érezhető a hibahullám.

Kínunkban már nevettünk a hétvégén, amikor egy újabb Clash hétvége dőlt dugába. Azt hittük a kliensen belüli versenyekkel nem tud mit kezdeni a rendszer, majd most kiderült, hogy ennél nagyobb a probléma. A Riot Games Support Twitteren osztott meg egy bejegyzést, ami a napokban tapasztalható szerverleállásokat helyezi reflektorfénybe.

Mindkét európai, a török, valamint az orosz szerver is gyengélkedett mostanában. A Clash hétvége óta folyamatos fagyásokat, megszakadt meccseket jelentenek, ráadásul nem tűnik úgy, mintha lenne megoldás. Ezt írta az ügyfélszolgálat is, jelenleg folyamatosan vizsgálják a hiba okát, ám arról még nem adtak hírt, hogy megtalálták-e a forrást.

Időről időre olyan kellemetlen a helyzet, hogy le kell lőni a rangsorolt meccseket is. Sőt, a francia bajnokság is megakadt a napokban, az egyik szerverleállás éppen a profik legutóbbi fordulója közben történt meg.

Ha most terveztél nekivágni a ranglétra megmászásának, azt ajánljuk, hogy várj vele pár napot, mert most bármikor gondok adódhatnak. Reméljük a 11.2-es frissítés megjelenése után némiképp stabilizálódik a helyzet.

 

https://leet.hu/?s=%22audio-technica+ATH%22&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×