Erőteljes Predator csomag érkezett a Fortnite Battle Royale-ba. A karakter rajongói most úszkálhatnak az élvezetekben. Teljesen jogosan!

A Fortnite Battle Royale v15.20-as frissítése nemrég futott be, mégis új tartalmakkal kedveskedett ma nekünk az Epic Games. Mondhatjuk, hogy az új v15.21 csupán csak egy tartalomfrissítése a korábbi nagyobb csomagnak, ám ha még emlékeztek, az sem volt egy óriási eresztés. Lehetett rá számítani, hogy érkezik hamarosan egy kiegészítő Patch, elvégre az nem a kiadóra vall, hogy csupán 2-3 új Outfitet pakolnak egy csomagba.

Reggel meg is érkezett menetrend szerint a bejelentés, érkezik a v15.21-es frissítés.

 

Természetesen az adatbányászok egyből rákészültek a menetre, sosem lehet tudni ugyanis, hogy mikor dob le egy atomot az Epic. Ezek a köztes tartalomfrissítések van, hogy egy-egy dolgot dobnak hozzá a repertoárhoz, de az is előfordult már, hogy több elem zuhant a nyakunkba, mint a fő ciklusból.

Egy biztos, a napokban bejelentett új futballista skinek már a kliensünkben pihennek. Mint fentebb is látható, több karaktermodell közül is választhatunk majd. S épp úgy, mint az NFL tartalmak esetében, itt is megkapjuk az összes variánst az adott Outfithez.

Breakaway példájával szemléltetve jól látszik, hogy mik azok a klubok, akiknek a felszerelésébe felöltöztethetjük az új karaktereket.

Megérkezett az egyik leghíresebb fejvadász

 

A reggeli órákban már a szemfülesek észrevehették, hogy megnyílt Predator átjárója. Ez pedig azt jelentette, hogy a híres horrorszereplő hivatalosan is átlépett a Fortnite Battle Royale világába. A legutóbb élesített Jungle Hunter küldetések óta már tudtuk, hogy egyszer eljön ez a pillanat, ám most már játékbeli modellt is köthetünk az ikonikus lényhez.

Jó hír a rajongóknak, hogy Predator egy maszk nélküli variánssal került a játékba, vagyis a fém maszkot lehetőségünk lesz leemelni az Outfitről. Erről Hypex egy rövid bemutatóvideót is készített, amit megosztott a Twitter fiókján keresztül.

https://twitter.com/HYPEX/status/1351824594882207745

Predator egy speciális Harvesting Toolt is kapott, ez pedig a jól ismert karomfegyver a kezein. Érdekesség, hogy a forrásfájlok szerint ezt csak és kizárólag a karakter fogja tudni használni, vagyis olyan megkötése lesz, mint például Thor esetében a Mjölnirnek (amit egyébként Captain America is használni tud).

A kiszivárgott tartalmak alapján pedig jól láthatóan igazunk volt, a pár napja kínai forrásból leakelt Hunter’s Trophy a mi régiónkban tényleg máshogy fog kinézni. A kínai játékosok lekerekített fogakat fognak látni a trófeán, mi éles, hegyes fogakat kaptunk. Egy új Wrap is tartozni fog a Predator szetthez, ahogy egy Emote is erősíteni fogja a hangulatot. Természetesen ezzel a maszk nélküli variánsra fel fogjuk tudni helyezni a legendás fém maszkot.

A történet szerint pedig Hunter’s Havenben is elfoglalta a helyét Predator. Innentől kezdve az ő „otthonául” is szolgál a terület.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×