Bizony előfordul olyan, hogy a Fortnite-ban előnyt kölcsönző tartalmak kerülnek értékesítésre. Na, de mi van akkor, ha a megvásárolt tárgy hátránnyal szolgál?

Számtalanszor cikkeztünk már Pay-to-Win Fortnite tartalmakról. Legyen az Outfit, vagy bármilyen más kiegészítő, bizony előfordul, hogy bizonyos esetekben előnyt kölcsönöznek a játékosoknak. Holott ez szembe megy az alapszabállyal, miszerint az Epic nem készít olyan játékelemet, amit pénzért kell megvásárolni és előnnyel szolgál.

Jó esetben ezeket relatíve gyorsan orvosolja is a fejlesztőcsapat, legalábbis volt már arra példa, hogy módosítottak egy tartalmon azért, mert nem fair játékhelyzeteket produkáltak. Na de mi van akkor, ha megvásárolunk valamit és az nem az ellenfeleknek, hanem mi magunknak nehezíti meg a játékot?

Valószínűleg az Epic Games sem tudja.

Az aktuális Battle Pass egyik legfontosabb eleme, The Child (Grogu) például egy olyan kiegészítő, ami a Pay-to-Lose kategóriát erősíti. Sokak kedvenc gyermeke – holott több, mint 50 éves – ugyanis a lehető leghajmeresztőbb helyzetekben képes totálisan kitakarni a látóteret.

You can’t see where you’re aiming at all when using The Child pet sometimes, either make him see-through when aiming or move him more to the left, please get this to the frontpage so Epic Games can see this. from FortNiteBR

 

A Petként nyilvántartott Grogu egy lebegő hordozóban csücsül, miközben támogatja karakterünket. Ez a lebegő hordozó pedig folyamatos mozgásban van. Ha célzunk, akkor pedig előfordulhat, hogy belemozog a képbe, s nem látunk tőle semmit.

A játékosok azt ajánlják, hogy fixálják a karakterünk bal oldalára a kis lényt, vagy legalább tegyék átlátszóvá ezekben az esetekben. Mi tagadás, tényleg van abban valami, amit a felhasználók mondanak, a fentebb linkelt Redditre feltöltött videóból jól látszik minden.

Reméljük mihamarabb reagál az Epic és javítja a szóban forgó problémát.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×