A Treyarch a 115 day megünneplése alkalmából feltárt néhány részletet a Cold War új zombis pályájáról.

A Call of Duty: Black Ops Cold War szezonközi frissítései közepette a Treyarch bejelentette, hogy hamarosan egy új zombis map érkezik a játékba.

Ez lesz a Firebase Z.

Már a bejelentéskor megerősítették, hogy további részletet osztanak meg a 115 day* megünneplésének napján. Hát, tegnap eljött ez a nap, így megerősítést nyert, hogy mivel is készülnek a fejlesztők a zombimódok kedvelőinek. Lesz itt minden, mi szem szájnak ingere.

A Firebase Z története

A Treyarch szerint a Firebase Z az Outpost 25 nevű létesítményben található, Vietnam dzsungelében. Az itt történt események a Die Maschine eseményei után játszódnak. Samantha Maxist elfogta az Omega Group, a Requiem csapata pedig azon van, hogy megmentse. Így jutnak el Outpost 25-be.

A fejlesztők azt is megerősítették, hogy a pálya néhány vadonatúj ellenséget és játékmechanikát is tartalmaz majd. Ezt különösebben nem részletezték.

Új Zombi perk and scorestreak

Az egyik újdonság a zombimódban a Tombstone Soda perk. Ez a Black Ops II-ből átvett perk lehetővé teszi, hogy „shadow” formába kerüljön a játékos, amikor down (knock) lesz. Ebben a formában a játékosok használhatnak fegyvereket, miközben megpróbálják feléleszteni magukat. Ha viszont valaki a shadow formában meghal, akkor véglegesen meghal, feltehetően a következő körig. A perk a tier hármas szinten nagyjából megegyezik a BO2-es verzióval.

 

Két új scorestreak is érkezik a játékba, ezek az Artillery és a Napalm Strike. Mindkettő elkészíthető a Crafting Table-nél, bár azt nem lehet tudni, hogy csak a Firebase Z pályán lesznek-e elérhetőek, vagy más zombi mapon is.

Összességében úgy tűnik, hogy a Firebase Z rengeteg jó funkciót hoz be a játékba, amikor 2021. február 4-én megjelenik. Te már várod?

 

*A 115 day, avagy január 15 (1/15) a Call of Duty rajongók egyik ünnepnapja, a zombimód rajongóinak és fejlesztőnek közös ünnepe. Általában a Treyarch ezen a napon elárulja a Call of Duty zombimódjának várható kiegészítéseit. Hogy miért január 15? Ez az Element 115-re utal. Az Element 115 (Moscovium vagy Divinium a játékban) egy olyan anyag, amivel a németek kísérleteztek a zombimód története szerint. Ennek mellékterméként jöttek létre a zombik. Zombikatonákat akartak létrehozni, de nem tudták őket irányítani és és elszabadult a káosz. Erre utal a fenti kép.

 

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×