Egy Facebook streamer elmagyarázta, hogyan lehet csalni és kényelmesen kikerülni az Activision ellenlépéseit. Nagyon egyszerű.

Miközben az Activision folyamatosan azon van, hogy minél jobban visszaszorítsa a csalókat a Call of Duty játékokban, a csalók mindig egy lépéssel előtte járnak. Ez a Warzone tekintetében egy állandó probléma, és sajnos sokszor azt sem lehet tudni, hogy a csalók hogyan kerülik el, hogy a kiadó kitiltsa őket. Erre most egy Facebook steamer beszámolója ad választ.

Boricua Rage Gaming lerántja a leplet arról, hogy hogyan csal. Egyszerű.

Mielőtt bárki azt hinné, nagy trükköt nem árul el. A Facebook streamer, aki önmagát inkább „moddernek” tarja (nem hackernek), arról vált ismerté, hogy a nézőknek gyakran a csalók szemszögéből mutatta be a játékot. Most pontosan elárulta, hogy hogyan lehet csalni a Warzone-ban, úgy hogy tulajdonképpen nem állítja le senki.

Tavaly szeptember 28-án az Infinity Ward mintegy 20 000 fiókot tiltott le a játékban csalószoftverek észlelése miatt. A Warzone és a Black Ops Cold War integrációja óta azonban a csalók ismét elszaporodtak a játékban. Boricua Rage egy YouTube interjúban elárulta, milyen könnyű is csalni a CoD battle royele-ban.

 

Boricua Rage egyik halála után próbálta ki a csalást, majd tavaly augusztusban élőben is közvetíteni kezdte azt. Mivel alapvetően nem ő hackelte a játékot, nem csalónak, inkább moddernek tartja magát. Természetesen ő is egy weboldalon vett csalószoftvert, mint mindenki más, ami elrejti az IP-címet, ráadásul van benne autoaim, wallhack stb. A csalás megvásárlása után a következő lépés a tiltások elkerülése. Ez nem mindig sikerült. A szeptemberi tiltási hullám során Boricua Rage összesen 80 fiókot veszített. Ám ez csak egy kis akadályt jelent, mivel állítása szerint képes tovább folytatni a csalást új fiókokkal.

Boricua Rage kifejti, hogy az új fiókok folyamatos létrehozása az egyik módja annak, hogy elkerüljük az Activision lépéseit. A másik fontos dolog, hogy csalókészítők folyamatosan frissítsék a szoftvert.

„Ez egy soha véget nem érő háború. Amikor a fejlesztők valamit csinálnak, csak egy kis idő kell, mire a csalók felzárkóznak” – mondta Boricua Rage.

Összefoglalva a lényeget tehát, bármennyi fiókot is tilt az Activision, bármennyi pert indítanak a csalókészítők ellen, a hackereket és a csalni vágyó játékosokat nem tudják végleg eltüntetni a játékból. Amikor az Activision komoly lépéseket tesz, csak idő kérdése, míg a hackerek és a csalók visszatérnek. Ahogy Boricua Rage is fogalmaz, ez egy véget nem érő háború.

Ami számomra érdekes ebben, hogy ezt hogy teheti meg egy Facebook stream során úgy, hogy a csatornája nem kerül tiltás alá? Sajnos ez rossz hír azoknak a játékosoknak, akik tisztességes módon szeretnék játszani. A csalók mindig ott lesznek, hogy tönkre tegyék a játékot és az élményt. Sajnálom, hogy nem szolgáltam jó hírrel ebben a cikkben.

Szerinted mi jelenthetne végleges megoldást a csalók ellen?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×