Új partnerséget kötött a világ egyik legismertebb esport klubja. A G2 Esports innentől kezdve Adidas cuccokban fog teljesíteni.

Aki követte a League of Legends világbajnokságot, annak feltűnhetett, hogy a G2 Esports játékosai fehér egyencipőben ültek a gépükhöz. Ezeket a lábbeliket pedig az Adidas szolgáltatta. A világesemény óta lehetett sejteni, hogy valami alakulóban van a klub és a híre ruházati cég között. Ám egészen mostanáig semmi hivatalosról nem tudtunk beszámolni.

 

Carlos „ocelote” Rodríguez, az esportklub CEO-ja Twitteren jelentette be az együttműködést. Még egy kisebb videót is készítettek, amiben természetesen hemzsegtek az Adidas termékek.

A német márka nem idegen az esport piacon, ők öltöztetik a Team Vitalityt, a német FOKUS CLAN FIFA csapatot, a dán Northt, vagy éppen a spanyol Team Hereticset is. A G2 Esports pedig tudja, hogy hogyan kell nagynevű márkákkal jó együttműködéseket kötni, a csapattal van már a BMW, a Red Bull, de a Pringles, a Domino’s, na meg a Mastercard is.

A klub rajongói tehát várhatják a stílusos, új felszereléseket!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×