Miközben a Mario játékok nagy koncentrációt igényelnek, valaki bekötött szemmel vitte végig az egyiket. Persze jótékony céllal.

Biztos veled is előfordult már, hogy egy nagy koncentrációt igénylő játék közben valaki hirtelen megzavart. Elég, ha csak anyu annyit mond, hogy kész az ebéd, egy pillanatra elfordulsz, de mire visszanézel, már el is van cseszve az egész játék. Meghaltál, leestél, vagy péppé vert egy másik játékos. Pedig csak egy pillanatra fordultál el.

Így aztán nagyon durva belegondolni, hogy valaki teljesen bekötött szemmel játsszon egy olyan címet, mint a Super Mario 64. A speedrunner Bubziának ez nem csak sikerült így, de

40 perc alatt végig is vitte a játékot.

Mindezt ráadásul a játékos különleges alkalomból tette, a jól ismert jótékonysági gyűjtés, a Games Done Quick rendezvény keretein belül.

 

A bekötött szemű Bubzia egyébként a pályák ismeretére, a hangokra támaszkodik, hogy befejezze a játékot. Valóban lenyűgöző teljesítmény, és egyben kiváló bizonyíték arra, hogy a srácnak milyen sok szabadideje van. Ahhoz ugyanis, hogy ezt így végig csinálja, be kellett magolnia a játék összes pályáját centiről centire.

Az Awesome Games Done Quick rendezvény alatt legutóbb egyébként 2,75 millió dollárt sikerült összegyűjteni a Prevent Cancer Foundation számára. Gratulálunk!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×