Miután két Warzone játékos őrült Warzone világrekordot állított fel duóban, a közösség gyanakszik, hogy valami nincs rendben.

Bármennyire is azt gondoljuk, hogy már lassan elértük a lehetséges csúcsokat, mindig jön valaki, aki bebizonyítja, hogy meg lehet dönteni a legelképesztőbb kill-rekordokat is. Azonban a legnagyobb Call of Duty: Warzone streamerek is kihasználhatják azt a lehetőséget, amivel némi előnyre lehet szert tenni.

Egy társalkalmazás ugyanis lehetővé teszi, hogy a profi játékosok olyan meccsbe lépjenek be, ahol alapvetően kezdő, alacsony szintű játékosok vannak. Állítólag ezt a módszert nagyon sok profi használja, így egy ilyen lobby-ban szerzett rekord értéke igencsak megkérdőjelezhető. A napokban ismét előkerült a téma, miután

SuperEvan és TBE_Newbzz, a világ két legjobb Warzone játékosa új világrekordot állított fel Duo vs Quad felállásban. A meccs alatt összesen 107 killt szereztek.

Ez 22 killel több, mint a korábbi 85-ös világrekord. Csak maga SuperEvan 60 killt gyűjtött, amit eddig nagyon kevés játékosnak sikerült elérnie, a módtól függetlenül.

Kétkedés

A Warzone közösség azonban nincs teljesen meggyőződve arról, hogy az eredményt tisztességes módon érték el. Sokan ugyanis úgy gondolják: gyenge játékosokat sűrítő meccsen vettek részt, így aztán nagyon könnyű ilyen eredményt elérni.

Az elmúlt pár hétben ugyanis elterjedt egy alkalmazás, ami megmutatja, hogy milyen az átlagos K/D arány egy adott meccsben. A közösség szerint a két „rekorder” most Bronze 5 lobby-ba került, ami a lehető legalacsonyabb szintek egyike. Az említett lobby átlagos K/D aránya 0,64 volt, miközben SuperEvan 5,41-es, Newbzz pedig 5,14-es K/D aránnyal bír. Csak 14 másik játékosnak volt magasabb K/D aránya, mindenki másé 1,00 alatt volt.

Figyelembe véve, hogy a két profi mennyire eredményes a játékban, gyengék ellen egyértelmű, hogy nagyon jól fognak teljesíteni. A játékosok a twitteren ilyen infókkal bombázták a rekordereket, nyíltan megkérdőjelezve a rekord legitimitását.

„Aki valóban ismer engem, tudja, hogy soha nem csalnék és nem használnék ilyen megoldást előnyszerzésre. Mindig lesznek olyan játékosok, akik utálnak. Most szerencsénk volt, hogy abba a meccsbe kerültünk” – mondta SuperEvan a Dexertonak.

Természetesen lehetséges, hogy valóban szerencséjük volt, és jól játszottak, ám a gyanú teljesen jogos. Nagyon nehéz megmondani, hogy ki milyen szinten manipulálja a játékot. Mindenesetre most úgy tűnik, ez az új Duo vs Quad világrekord.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×