A Rocket Lake akcióban.

Ameddig egyes cégek tűzzel-vassal titkolják az új termékeikkel kapcsolatos információkat, addig mások inkább kihasználják a szivárgásokkal járó figyelmet. Valami hasonlót érzünk ezúttal is, ugyanis nem elég, hogy már megannyi képet és információt láthattunk már az idén megjelenő 11. generációs Rocket Lake processzorcsaládról, ezúttal egy extrém tuning videó is felkerült a világhálóra.

A videórészletekben pedig feltűnik egy 8 magos 16 szálas Rocket Lake processzor, amit történetesen épp a tuningmesterek által oly kedvelt folyékony nitrogénnel hűtöttek.

Ami igazán megdöbbentő, az viszont a 6,923 GHz-es órajel, amin a még meg nem jelent 11. generációs processzor hiba nélkül elfutott.

Ehhez persze be kellett vetni a nehéztüzérséget. Egy ismeretlen Z590-es Gigabyte alaplap adta a tuning helyszínét, amit egyébként még szintén nem mutattak be a nagy nyilvánosságnak, de az biztos, hogy bírja a tuningot, ugyanis a processzor 1,83 V-os feszültség mellett üzemelt. Mindemellett a DDR4-es memóriáknak is meghúzták a grabancát, azok ugyanis 6666 MHz-en üzemeltek a teszt alatt.

 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen célból készültek a tesztek, de valószínűleg a hamarosan érkező CES 2021 rendezvényhez lehet köze. Sokak szerint ugyanis itt fogják bemutatni majd elsőként az Intel új generációs processzorcsaládját. Talán épp ennek a promozására szolgál majd az említett videórészlet.

https://leet.hu/?price=&stock=instock&s=geforce&post_type=product

A borítókép csupán illusztráció, forrása: Gamer Nexus

×