Terítéken a LaLiga, így már csak a Bundesliga nem kapott liga játékos lapot. Guncalo Guedes lapja semmi extrát nem hozott.

Péntek, azaz Objective lista frissítés. Megérkezett a Headliners csapat második szórása, mely ismét tartogatott egy két nagyszerű játékost. A lapok mellé természetesen érkezett feladat is. A LaLiga is megkapta a liga objective lapját, aki Guncalo Guedes képvisel.

A lap megszerzése ismét nem nehéz inkább idő igényes. Ezeket a feladatokat kell teljesítenünk

  • LaLiga Wins: Nyerj 15 mérkőzést úgy, hogy csak LaLiga játékos van a kezdődben, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Scoring Prowess: Rúgj 30 gólt LaLiga játékosokkal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Assist Kings: Adj 20 gólpasszt LaLiga játékosokkal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • LaLiga Range: Rúgj gólt a tizenhatoson kívülről 4 különböző mérkőzésen LaLiga játékossal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Feeling Finesse: Szerezz gólt Finesse lövéssel 6 különböző mérkőzésen LaLiga játékossal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.

Beadás helyett most a tizenhatoson kívülről kell bombáznunk. Ha ráfekszünk akkor szerintem két session alatt kifarmolható, legalábbis nekem menni szokott.

Engem annyira nem nyűgözött le ez a kártya. A pozitívum, hogy Joao Félix számára strong linket ad, valamint könnyen összerakhatjuk a LaLiga csapatunk, ha van egy Ronaldonk , Renato Sanchesünk, vagy Bruno Fernandesünk. A pozíció módosítás mindenképp nagy segítség, de olyan sokat nem ad szerintem. Ha van időd kiszedni hajrá, de szerintem nem kell stresszelned, ha véletlenül kimarad.

Te megszerzed Goncalo Guedes lapját?

×