A Riot Games 2021-et egy rendhagyó livestreammel kezdte, amiben részletezték az idei terveiket. Új hősök, újítások, bejelentések történtek.

A Riot Games rendhagyó livestreammel indította útjára a 2021-es rangsorolt szezont. Mától lehet nyüstölni a ranked meccseket, s már azt is tudjuk, hogy körülbelül mire lehet számítani a 2021-es évben. Új hősökről, sorba állított VGU alanyokról, na meg az összes spin-off játék idén várható bővítéséről és újításáról számoltak be a fejlesztők.

Az egyik legnagyobb durranást egyértelműen Viego, a Ruined King bejelentése jelentette. Egy külön kisfilmmel mutatták be a karaktert, amiben több egyéb LoL hős is felbukkant. A középpontban Senna és Lucian állt.

 

Egy pár kép az új hősről:

Viego a dzsungelben fog feltűnni, ő lesz az idei év első megjelenője. Ahogy tavaly is, idén is érkezik majd a VGU-n (Dr. Mundo) kívül minden pozícióra egy-egy hős. Vagyis a Bukott Király után befut még egy topos, egy lövész, egy támogató, na meg egy mágus és orgyilkos mides is.

Skinek

A Riot természetesen szót ejtett a kozmetikai tartalmakról is. Idén megnövelték a készülő játékelemek számát, 140 új LoL skin fog készülni idén. Igyekeznek majd minden hőst megmozgatni, ám egy konkrét listát is kaptunk a fejlesztőktől. Biztosan kap egy kis törődést idén:

Fiddlesticks, Tahm Kench, Corki, Camille, Galio, Lulu, Nautilus, Wukong, Nunu, Sejuani, Rumble, Yuumi, Twitch, Vayne, Caitlyn, és Blitzcrank.

A fejlesztők továbbá több készülő kinézetet is bemutattak:

Tematikák

Idén is készülnek majd új League of Legends tematikákkal a fejlesztők. A skineket már „ősidők” óta kategorizálják, s minden évben jött valami új és érdekes a játékba. Ami viszont rendhagyó lesz 2021-ben, hogy most a rajongók szavazhatják majd meg a tematikát, amibe a fejlesztők tartalmakat fognak gyártani. Eldönthetjük, hogy a Debonair 2.0, a Monster Tamers, vagy a Crime City Nightmares vonal készüljön-e el.

VGU

Dr. Mundo frissítése jó úton halad, a Riot az előzetes terveket eddig tudta tartani, várhatóan tavasszal érkezik meg az éles szerverekre az átdolgozás. S ha már az előbb a szavazásról beszéltünk, ezúttal is megszavaztatja a közösséget a fejlesztőcsapat. Eldönthetjük ugyanis, hogy egy szűkített listáról melyik hős kapjon játékmenet és modellfrissítést a jövőben.

  • Shyvana
  • Nocturne
  • Udyr
  • Quinn
  • Skarner

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×