Sokszor előfordult már, hogy egy skin hiba a gyakorlatban előnyt adott használójának. Sajnos most is tudunk ilyenről a LoL berkein belül.

Ha kedveled Katarinát, valószínűleg a legújabb Legendary skinje már ott pihen a gyűjteményedben. Tekintve, hogy mikre képes a tartalom, nem is olyan vészes ár érte az 1820 RP. A legújabb Battle Queen tematikába illesztett kinézet a karakter egyik legjobbja, ráadásul véleményem szerint az orgyilkost körülvevő további tartalom is jó minőségűre sikeredett. Feltehetően ezért is kaptak speciális játékbeli eseményt a harcosok.

Ám Katarina új, csili-vili kinézete nem csupán stílusos és gyönyörű!

A skin jelenleg „Pay-to-Win” elemekkel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ha magunkra öltjük, bizonyos esetekben kellemetlen előnyhöz juthatunk ellenfeleinkkel szemben. Ez problémás, elvégre nem szabadna, hogy ilyesmi történhessen a skinek esetében.

Vandiril rájött, hogy ha Battle Queen Katarinával játszunk, akkor bármilyen CC-ből (Crowd Control, mint például a Stun, vagy Snare) kiszabadulhatunk a „taunt” nyomkodásával. Mindegyik hős rendelkezik taunt-animációval, ám az ilyen speciális kinézetek többnyire szoktak hozni valami újat a karaktereknek. Ez történt Katarina esetében is, viszont valami félrement a fejlesztés során. Elvégre olyan dolgokra is képesek vagyunk vele, amilyenekre nem lenne szabad.

Itt egy videó a szóban forgó exploitról:

 

Fontos szó az exploit. Ugyanis onnantól kezdve, hogy tudjuk, ez a hiba előnyt ad nekünk, tilos a használata. Ha folyamatosan alkalmazzuk és ezzel nem fair előnyre teszünk szert, a Riot Games kiszabhat büntetést is. Ami a legrosszabb esetben tiltást eredményezhet.

A Riot Games még hivatalosan nem reagált az esetre, de remélhetőleg mihamarabb javítják a hibát. Addig is, óvatosan a Battle Queen Katarinák ellen!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×