Az érintett Warzone fegyverek között sorakozik a DMR, a Diamatti és a MAC-10 is.

Még utoljára kiélvezheted ezeket az overpowered DMR 14 loadoutokat, hiszen a Call of Duty: Warzone legújabb domináns fegyvere hivatalosan is nerfet kap. A Raven Software ma a Twitteren jelentette be, hogy a Warzone következő nagy javítása a puskát, valamint néhány más fejfájást okozó fegyvert fog célozni Verdansk-szerte – nevezetesen a MAC-10 SMG-t és a gyakran párbajban levő Diamatti pisztolyokat.

A nerfek biztosan átrendezik majd a fegyvermetát, amely rendkívüli módon tarolt az elmúlt időkben. Ami azt illeti, hogy a fegyvereket milyen erősen éri majd a „végzet”, nos egyelőre nem tudni. A Raven megemlítette azt is, hogy a Warzone heti lejátszási listájának forgatása keddről csütörtökre halad. A kiegyenlítő javítások általában egybeesnek ezekkel a rendszeres frissítési napokkal, ezért a hét későbbi részében valószínűleg többet tudhatunk meg.

Érdemes megjegyezni, hogy a készülő nerfek csak a DMR 14, a MAC-10 és a Diamatti Warzone változatát érintik.

Mindhárom Cold War változat változatlan marad eredeti otthonában, legalábbis egyelőre.

A túlerőben lévő fegyverek tombolása szinte elkerülhetetlennek tűnt, amikor az Activision bejelentette, hogy a hidegháború arzenáljából több mint 30 új fegyver kerül egyszerre a Warzone-ba. Gyakorlatilag csoda, hogy nem történt nagyobb probléma a játékban.

Ti örültök a nerfnek vagy épp ellenkezőleg? 

×