Egy 14 éves srác segítette apját azon a Warzone meccsen, aminek a végén új kill világrekord született duóban. Ezt látni kell!

A legtöbb Call of Duty Warzone játékosnak mostanra bármelyik kill-rekord megdöntése hatalmas kihívás, hiszen talán már a határokat feszegetjük. Különösen duóban igaz ez, ahol a csapat mindkét tagjának tökéletes összhangban kell játszania. Persze ekkor sem biztos, hogy olyan meccs születik, ahol rekordok dőlnek meg.

Egy 14 éves streamer srác bebizonyította, hogy akár az apáddal is rekorder lehetsz, ha elég tehetséges és kitartó vagy.

Annak, aki rekordot akar dönteni, hihetetlenül agresszív játékot kell játszania, így az ilyen meccsek mindig izgalmasak. A 14 éves Bruno ’Nistaf’ Silva pontosan így döntötte meg a korábbi rekordot, ahol apjával játszott duóban. A srác egyedül 61 killt hozott össze, több mint 17000 damage mellett. Apja 18 killjével együtt pedig 79 kill gyűlt össze, ami több mint a korábbi 76-os rekord. Kétségtelen, a fiatal srác nagyon tehetséges játékos, aki akár fényes jövő elé is nézhet, ha kitart a játék mellett.

„Több ezer órája van a Minecraftban, de sok órát rakott a PUBG-be, az Apex Legends-be és a Fortnite-ba is … ott láttam meg, hogy igazi tehetség” – mondta az apja, BabaYuki. Azt is elmondta, hogy néhány napig észre sem vették, hogy megdöntötték a rekordot, úgy szóltak nekik.

 

Ezek után érdekes lesz megnézni, mit érhet el Nistaf, ha úgy dönt, hogy elkezd versenyeken részt venni. Akárhogy is, ez hatalmas eredmény egy 14 éves sráctól. Gratulálunk!

Neked mennyi a legtöbb killed a Warzone-ban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×