A League of Legends 11. szezonja hamarosan kezdődik, és néhány jelentős változást hoz a Summoner’s Riftbe.

Új év és új League of Legends szezon. A 11.1-es javítás, az év elsője január 6-án éri el az élő szervert. Ezt követően a játékosoknak még egy kis idő áll rendelkezésükre, hogy a rangsorolt ​​szezon kezdete előtt megismerkedjenek a változásokkal.

Mi a League of Legends 11. évadának kezdő dátuma?

A League of Legends 11. évada január 8-án kezdődik. A Riot Games bejelentette, hogy közvetítést rendez a rangsorolt ​​11. évad kezdetének megünneplésére. A közvetítés pontos tartalma még egyelőre nem világos.

Január 8-án minden rang visszaáll, és a játékosok újra emelkedni kezdhetnek. Nem minden játékos indul Ironból, mivel azok, akik magasabb rangokat értek el, ideiglenes helyezést kapnak a 10. szezon utolsó rangja alapján. A rang visszaállítása nem vonatkozik a Teamfight Tactics játékra, mivel ennek a játékmódnak saját ütemezése van.

Mi a legnagyobb változás a 11. évadban?

Mint minden előző szezonban, most is jelentős változásokat vezetett be a Riot az új év előtt. A 11. szezonban a legnagyobb változás a shop. A játékban minden elem átdolgozásra került, és az üzlet bemutatta a mitikus tárgyakat. Ezek egyedi elemek, amelyeket minden egyes szerephez megterveztek.

A bolt az enemy team alapján most azokat az itemeket ajánlja, amelyek a leghatásosabbak lehetnek ellenük. De a rendszer még mindig nem bombabiztos, így az a legjobb, ha időnként ellentmondunk a javaslatoknak.

Véget ért a LoL 10. szezon?

A League of Legends 10. szezonja 2020. november 10-én ért véget. A 11. szezon 2021. január 8-án kezdődik.

Mennyi ideig tart általában a League of Legends szezonja?

A League of Legends szezon tíz hónapig tart, január közepén kezdődik és novemberben ér véget. A szezonon kívül a játékosok továbbra is játszhatnak rangsorolt ​​mérkőzéseket, de a rangok az új szezonnal visszaállnak.

Ti várjátok már a kezdést?

×