A Warzone csalói soha nem pihennek, hiszen már Rebirth Island játékosait is kiszedik olyan helyekről, ahová senki más nem juthat.

Az utóbbi időben a Call of Duty: Warzone egyik legnagyobb újdonsága volt a teljesen új pálya, Rebirth Island megjelenése. A játékosok örömmel fedezték fel az új mapot, miközben a sok új tartalom közepette talán elfelejtettük, hogy még mindig vannak csalók és hibák a játékban. Most bebizonyítják, hogy az új pályán is bosszantók tudnak lenni.

Rebirth Island világában is megjelent az ismert falhiba.

Természetesen a szigeten a harc nem zökkenőmentes, hiszen ahogy arról többször is beszámoltunk, a Cold War és a Warzone egyesülése rengeteg játékhibát eredményezett. A csalók és a tisztességtelen játékosok pedig igyekeznek kihasználni a játék hibáit.

A falak belsejében történő rohangálás nem újdonság a Warzone világában, sőt: már tavaly márciusban, a játék megjelenésekor ismert volt a jelenség. Aztán Verdanskban idővel ezeket a hibákat javították, Rebirth Islanden viszont ismét tapasztalható.

Ahogy az alábbi Reddit videón is látszik, szerencsétlen játékosnak fogalma sincs, hogy honnan lőnek rá. Később a kill-camból derül ki, hogy mi is történt.

Aaand there is another invisibility glitch in the game. Even the ATV was invisible. from CODWarzone

Egyesek valahogy ki tudják használni a játék hibáit, és képesek behatolni a falak mögé. Ezzel a legnagyobb probléma, hogy onnan lőni is tudnak. Arról nem is beszélve, hogy úgy tűnik, egy jármű is van a falon belül.  (Vagy pont azzal jutott be az illető.)

A fejlesztők egyelőre nem reagáltak a hibára, nem árt tehát óvatosnak lenni. Egyébként ha valaki nem is konkrét csaló, de kihasználja a játék ilyen típusú hibáit, akkor is járhat a ban, ha az Activision úgy dönt.

Reméljük, hogy az ilyen hibákat mielőbb javítják a szigeten.

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×