A Cyberpunk 2077 hamarosan megjelenő DLC kiegészítője egy rakás kimaradt és őrült ötletet tartalmaz majd, amit kivettek a játékból.

Annak ellenére, hogy a Cyberpunk 2077 megjelenése nem volt zökkenőmentes, és a CD Projekt RED számos problémával néz szembe, nem feledkeztek meg a játékukról. A sok-sok hiba javítására folyamatosan készítik a frissítéseket, sőt készülnek az első ingyenes DLC kiegészítő kiadására is, ami 2021 első hónapjaiban várható. A fejlesztők tehát most mindent megtesznek annak érdekében, hogy az elégedetlen játékosok azt kapják, amit elvárnak.

Sok ingyenes DLC van láthatáron.

Bár a CD Projekt RED legfontosabb feladata most a hibajavítás és az optimalizálás, szerencsére máson is dolgoznak, ami tovább bővíti majd a világot. Az is kiderült nemrég, hogy a kiadó több ingyenes DLC kiegészítőt is tervez, melyek a friss tartalom mellett olyat is behoznak a játékba, ami korábban már a játék része volt.

A fejlesztés során ugyanis voltak olyan jelenetek, játékelemek, melyeket végül kivágtak, eltávolítottak. Ez érthető is annak fényében, hogy a vállalat igyekezett befejezni a játékot, miközben nem volt elég idejük rá. A csúszások mellett voltak dolgok, aminek kidolgozására már egyszerűen nem jutott idő és kapacitás. Azonban úgy tűnik, hogy ezek a jelenetek, ötletek visszatérnek még a játékba a kiegészítőkkel.

„A Cyberpunk 2077 hamarosan megjelenő DLC-i „sok őrült és menő ötletet adnak a játékhoz”, amelyeket kivágtunk a megjelenéskor”mondta Adam Kicinski.

Azok, akik jelenleg úgy érzik, hogy a Cyberpunk 2077 egy csalódás, jól teszik, ha türelmesek. A Cyberpunk 2077 talán csak a fejlődés első szakaszában van. A rengeteg javítás, változás, kiegészítő valószínűleg egy nagyon jó játékká varászolja a most még botladozó címet.

Te várod a tavasszal érkező DLC kiegészítőket?

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×