Amióta bejelentette Robben, hogy visszatér az aktív focihoz szerintem mindannyian egy hasonló lapra vártunk. Hát megérkezett. Itt a saját Flashback SBC-je.

Robben viszi a szélén, befelé cselez, a bal lábán a labda, lő és GÓÓÓÓL! Rengetegszer láthattam a TV-ben, miközben Robben a bal lábával varázsolt egy mérkőzésen. Nosztalgia vonatra fel, ugyanis megérkezett az SBC-je.

Robben elkészítéséhez egy 85-ös csapatra lesz szükségünk TOTW játékossal, ami nagyjából 140 ezer zseton környékén mozog, mivel viszonylag lejjebb kerültek a fodder árak. A work rate medium low, szóval nem lesz a legfürgébb a pályán. 5 csillagos trükkmozdulat mellé, 2 csillagos gyengébbik láb párosul, de ugye a való életben is inkább a balos sült el nála.

Ezt a lapot nem azért csinálod meg, mert annyira szükséged van rá, ha meta csapatot építesz. Ez az ember a korábbi FIFA nosztalgiát hozza el, amikor még a top kártyák között láthattuk. Statisztikái engedik, hogy befelé cselezzünk és eldurrantsuk azokat a finesse lövéseket, hiszen magas Dribbling és Shooting értékkel is bír, mellette pedig gyors is. Dumfries mellett könnyen beépíthető, ha nincs ikonod, vagy ott van Gravenberch is akár.

Őszintén én vártam erre a lapra. Bár sose voltam nagy szurkolója, azért elképesztő volt, amit Robben rendszeresen leművelt a pályán. Amikor bejelentette, hogy visszatér mondtam magamban, na jöhet a Flashback lap. Érkezett is. Idén már csak abban reménykedem, hogy Buffon előbb kap, mint a játék vége.

Te megcsináltad Robben lapját?

×