Menőzz az új évben négy új, szuperlimitált szezonális termékkel a Nook Shopping katalógusból.

2021 már itt van a sarkon és az Animal Crossing: New Horizons hozott az új évben pár új szezonális terméket is. Négy újévi témájú élelmiszer került fel a Nook Shopping katalógusba, de csak néhány nap áll rendelkezésedre, hogy megragadd őket.

Mostantól december 31-ig megrendelheted a pezsgő almabort (1000 bell), a tizenkét szőlőből készült ételt (1200 bell), a Berlinert (1200 bell) és az újévi tésztát (1300 bell).

A többi limitált termékhez hasonlóan ezek is megtalálhatók a Nook Shopping katalógus Szezonális fülecskéjén.

 

Az újévi ételek mellett akad még néhány cucc, amit szintén az előbb említett időpontig zsebelhetsz be: az Aurora falat és a Midwinter pulóvert. Az előbbi 7000 bell, míg a Midwinter pulóver 1200 bellért fut.

Bár a Toy Day-nek már vége, még mindig van néhány téli tevékenység, amelyet élvezhetsz a New Horizons-ban. A Northern Hemisphere szigeteivel rendelkező játékosok továbbra is építhetnek hóembereket, elkaphatnak hópelyheket és megtanulhatják az ünnepi barkácsolási recepteket.

A Nintendo újabb nagy Animal Crossing frissítést tervez január végére. Bár a cég még nem közölt részleteket róla, voltak bizonyos utalások arra, hogy a Festivale eseményt hozzáadják a játékhoz a következő nagy javítás részeként.

Mit szóltok a vadiúj limitált cuccokhoz?  

×