A Black Ops Cold War és a Warzone játékosai dupla XP-vel kezdhetik az új évet.

A Call of Duty: A Black Ops Cold War és a Warzone játékosai a hétvégén dupla XP-t élvezhetnek az új év megünneplésére – jelentette be a Treyarch.

A dupla XP öt napig lesz elérhető, így a játékosok nagyszerű lehetőséget kapnak arra, hogy megdöntsék szezonális rangjukat.

Treyarch továbbá bemutatott egy új lejátszási lista-frissítést, amely elérhetővé tette a Nuketown Holiday és Raid 24/7 lejátszási listáit a Cold War multiplayer játékában. Ezek a térképek tökéletesek az XP csiszolásához, mivel kicsik és állandó fegyverharcokat garantálnak. A két lehetőség lehetővé teszi a játékosok számára, hogy játék közben mozogjanak a lejátszási listák között, nehogy kiégjenek egy térképen.

 

Az új 3v3 Gunfight Snipers Only mód tökéletes kis csoportok számára, akik olyan gyors játékokat keresnek, amelyek még mindig tisztességes mennyiségű pontot érnek.

A Warzone játékosai ismét dupla XP-t élvezhetnek Verdanskban vagy a Rebirth Islanden. A RI a legújabb Warzone térkép, kisebb, mint Verdansk, ami azt jelenti, hogy a játékosok gyakrabban találkoznak ellenségekkel. Ez tökéletes azoknak a játékosoknak, akik megpróbálnak gyorsan rangsorolni a Warzone-ban, különösen a dupla XP alatt.

A játékosok akár néhány kevésbé versenyképes módot is kipróbálhatnak, mint például a Prop Hunt, amely lehetővé teszi a játékosok számára a bújócskát, miközben különböző tárgyaknak álcázzák magukat. Ez a mód nem ad annyi pontot, de a dupla XP továbbra is értékes élményt nyújt.

A dupla XP december 31-én 19:00 órakor lép életbe, és január 4-én 19:00 órakor ér véget.

×