A közelmúltban a COD Mobile télies megjelenéssel újította fel a játékot a 13. szezon frissítésében, ám ennek hamarosan vége lesz.

A Call of Duty: Mobile a népszerű cím, amely a COD franchiset képviseli a mobil játékok piacán.

Már indulása óta igen nagy népszerűségnek örvend és mivel a battle-royale mód mellett a népszerű multiplayer módot is tartalmazza, az egyes szezonok alatt bevezetett új tartalmak mennyisége hatalmas.

 A játék 13. szezonja december 21-én kezdődött és az új kiegészítések tökéletesen időzítettek voltak az ünnepi időszakra.

Hasonlóan bármely más Call of Duty: Mobile évadhoz, ez a szezon is körülbelül egy hónapig fog tartani, és annak befejezési dátumát sejthetjük a Battle Pass időtartamának megnézésével.

 

A Battle Pass igen hasonló a szezonális passokhoz, amelyeket általában egy battle-royale mobiljátékban láthatunk. Az egész szezonra érvényes, és ennek a vége az egész szezon végét is jelenti.

A COD Mobile 13. évadja január 25-én, délután 6 órakor érhet véget. Erre az időre spekulálunk, mivel a Battle Pass ezen a napon lejár. Az új COD-szezon valószínűleg másnap érkezik.

Az új évad rengeteg különféle funkciót hoz majd be. Izgalmas lesz látni, hogy a fejlesztők milyen újdonságokat találtak ki ezúttal.

×