A Bloodhound rajongók örülhetnek, ugyanis megerősítették, hogy a karakter hamarosan új skydive emote-tal gazdagodhat. Jöhet?

A skydive emote-ok pont ugyanannyira fontosak, mint a játékbeli kinézetek, de valamiért szeretjük minél egyedibbé varázsolni a karakterünk. A Bloodhound rajongók örülhetnek , ugyanis a fejlesztők megerősítették, hogy újabb ugrás animációt kap a karakter.

Jelenleg kettővel rendelkezik, méghozzá a Stoic Stance, valamint a Nevermore skydive emote-tal. Ezeket az alábbi videóban nézhetitek meg, ha esetleg fejből nem menne, hogy melyikek azok.

 

Az Apex közössége úgy tűnik, hogy megunta a jelenlegi kettőt és Twitteren bátran rákérdeztek, hogy a fejlesztők akarnak-e esetleg több skydive emote-ot adni Bloodhoundnak. Valószínűleg nem erre a válaszra számítottak, de akár már hamarosan bekerülhet a játékba. A Tweetre ugyanis Jason McCord a Respawn egyik fejlesztője felelt.

” Bloodhoundnak már van néhány skydive emote-ja. Ahol a varjak köröznek körülötte a kedvencem. Egy hamarosan még jönni fog, vagy a következő eventben, vagy a 8. szezonban. Tartsatok ki!”

Szóval, ahogy olvashatjátok is nem is kell olyan sokat várni, hogy új skydive emote érkezzen Bloodhoundhoz. Valószínűleg még a játékba kerülés előtt megtalálják a fájlt a leaker, így már bőven előtte tudni fogjuk, hogy hogyan hasíthatunk majd a levegőben.

Neked mitől egyedi a saját karaktered?

 

 

×