Egy igen szívmelengető Twitch klipben láthatjuk, ahogy az 5 éves srác apját segítve hozza le az Apex Legends meccset.

Jól tudjuk, hogy napjaink legnépszerűbb Battle Royale játékainak többsége nem való nagyon kis gyerekeknek. Persze arról, hogy ki milyen korban és mivel kezdhet el játszani, arról megoszlanak a vélemények. Az a Twitch klip viszont, melyben egy 5 éves srác közösen játszik apjával Apex Legendset, talán mindenkit meggyőz arról, hogy lehet ezt kellő odafigyeléssel is csinálni.

Az 5 éves streamer kisfiú apját segítve hozta le az Apex Legends meccset.

Jól tudjuk, hogy milyen készségek kellenek ahhoz, hogy profik legyünk a Battle Royale játékokban. Odafigyelés, taktika, jó reflexek. Most egy 5 éves kissrác mindenkit megszégyenítő, laza higgadtsággal tette büszkévé édesapját, amikor hozzásegítette őt a győzelemhez. Ha csak egy Apex Legends klipet nézel meg ma, akkor szerintem ez legyen az.

My 5 year old this time carrying the W!
byu/newbcybot inapexlegends

A videó kapcsán az is irigylésre méltó, hogy milyen kapcsolat alakult ki az apa és a fiú között, ami azt gondolom, köszönhető a játéknak is. Néha egy apa nehezen tudja kitalálni, hogy mivel teremsen közös élményeket a gyermekével, ám jól látszik, hogy erre kiválóan alkalmas a videojáték. Persze nem biztos, hogy rögtön az Apex Legends-hez kell nyúlni, de a játék nem csak barátokat hozhat össze, hanem a családtagokat is.

Ráadásul az Respawn munkatársa is látta a klipet és a Redditen azt írta: alig várja, hogy láthassa a srác profi karrierjét.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×