A népszerű YouTuber, Mr Beast összesen 100 ezer dollár értékben rejtett el ajándékkártyákat a Minecraftban. A rajongók hamar meg is találták őket.

Mr Beast a YouTube egyik legnépszerűbb videojáték tartalomgyártója, aki nagyon szeret a nézőinek különleges akciókkal, ajándékokkal kedveskedni. Az egyik alkalommal például egy Fall Guys kihívás során 20 ezer dollárt osztott szét. Most egy új kihívásra invitálta nézőit, mely során 100 ezer dollár (29,6 millió forint) összértékben kedveskedett azoknak, akik kincskeresésbe fognak.

Egy Minecraft szerveren különböző értékű ajándékutalványokat rejtett el.

Az DreamSM szerver egy népszerű Minecraft multiplayer szerver, melyet a streamerek gyakran használnak. A rajongók egy tippet is kaptak ahhoz, hogy hogyan vágjanak neki a kincskeresésnek. Ahogy a fenti képen is látszik, meg kell öljenek valakit, aztán további utasítást kapnak Mr Beast csapatától privát üzenetben. A versenyt ugyan csak órákkal ezelőtt jelentették be, de már most megtalálta egy streamer a giftcardok rejtekhelyét.

Tubbo láthatóan nagyon örült, amikor meglett a kamra. Persze nem minden lett az övé, az ajándékkártyák közül sokat az eseményen résztvevő többi kincskereső közt osztanak szét.

A 10 ezer dollár értékű ajándékkártyák olyan boltokban költhetők el, mint az Amazon, az IKEA, a Taco Bell, a Best Buy és a GameStop. Van 5000 dolláros kártya is, amit az Apple, a Target, a Walmart és a KFC üzleteiben lehet beváltani. Végül több 1000 dolláros ajándékkártya gazdára talál, melyeket az eBayen, a Nintendo eShop-ban és a PlayStation Store-ban is fel lehet használni. A rajongók Tubbo stremjét böngészik, hogy megtudják, hogyan szerezhetik meg a kártyákat.

Nem semmi év végi ajándék ez Mr Beasttől.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×