A Pokemon Company egy különleges újévi közvetítéssel jelentkezik a Nemzetközi Űrállomásról, amelyben néhány Pokémon is helyet kap.

A Pokémon kétségkívül a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb játéksorozata, mely egyébként nagyszerű évet tudhat maga mögött. Megjelent egy igen sikeresnek mondható film, fellendültek a kártyaeladások, egy-egy ritka Pokémon kártya ára az egekben volt, sőt: rengeteg új funkció és esemény jelent meg a Pokémon GO-ban. A franchise rengeteg meglepetést hozott a rajongók számára idén. Többek között bejelentették az új Pokémon Snap játékot is, sőt egy Pokemon MOBA-t is Nintendo Switch-re és mobilra.

Bár a kis zsebszörnyek igen ismertek a Földön, úgy tűnik, hogy most szeretnék, ha az űrben is megjelennének.

Még novemberben, a japán Pokemon Company Twitteren jelentette be, hogy néhány Pokémon megjelenik majd a Nemzetközi Űrállomás újévi közvetítésében. Most a hivatalos Pokemon Twitter oldalán emlékeztettek, hogy a mesterek a különleges újévi élő adás során megtudhatják, hogy mely Pokémonok jutottak az űrbe.

 

Néhány Pokémon tehát december 31-én, a japán Kibo űrmodul THE SPACE SUNRISE LIVE 2021 adásában kap helyet, mely közvetlenül a Nemzetközi Űrállomásról érkezik. Az eseményről nem sokat lehet tudni, de állítólag a kis szörnyek AR megoldással, valós időben jelennek meg az adásban.

Minden bizonnyal ez nagyszerű módja annak, hogy elindítsák a Pokemon 25. évfordulóját, mely 2021-ben lesz. Mivel az élő közvetítést az űrből sugározzák, néhány rajongó nem tehetett mást, mint találgathat, hogy lesz-e valamilyen különleges bejelentés az esemény alatt.

Hogy hol lehet majd nézni az élő adást, azt sajnos egyelőre nem lehet tudni. Az esemény japán Twitter oldala, illetve a hivatalos honlap viszont elérhető.

A The Pokemon Company egyértelművé tette, hogy sok mindent tartogat a franchise rajongói számára 2021-ben is.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×