Két nap után végre megkaptuk. Megérkezett a FIFA legújabb SBC-je, mely a tavalyi FUT Birthday promóció alatt mutatkozott be, a Party Bag.

Ismét próbára tehetjük a szerencsénk. Megérkezett a Party Bag, aminek a kódját két napja már láttuk a játék fáljai között. Az elkészítése se olyan vészes.

PArty

A laphoz mindösszesen egy 84-es csapat kell 50-es Ratinggel. Ez nagyjából 62 ezer zsetonba kerül. A csomagból pedig bonthatunk egy OTW, RUlebreakers, RTTF, Record Breaker, TOTGS vagy FUT Freeze játékost, magyarán az eddigiek közül bármit. Lehetünk nagyon szerencsések, de lehetünk nagyon pechesek, mondjuk egy OTW Daviddel. Ha van kedvetek próbára tenni a szerencsétek hát hajrá, annyira sok zsetont nem kér, és még akár jót is nyithatunk.

Ezenfelül megérkezett az első showdown összecsapás. A ringbe Acuna és Coquelin száll. A győztes ezúttal nem 3, hanem csak +2 Ratinget kap, így valamelyest változott a felhozatal.

A lapok elkészítésére 48 óránk van, és akár mind a két kártyát kirakhatjuk. Őszintén szerintem egész jó lapokat kaptunk, és egy fejlesztett változat bitang lehet belőlük. TOTY előtt azért óvatosan ne süllyesszük el az összes coinunk, mert még szükségünk lesz rájuk.

Ha nyitottál Party Baget jöhet a kép komment alá. Ezenfelül írjátok meg, hogy szerintetek ki nyeri majd az összescsapást. A Sevilla vagy a Villareal?

×