A Showdown lapok után a Party Bag is visszatér, mely szinte az összes idei promócióból adhat nekünk lapot. Te megcsinálod?

Hajnalban a Showdown lapok bukkantak fel, most pedig a Party Bag SBC kódja megtalálható a játékban. Az ajándékbontás mellett tehát a FIFA 21 zsákbamacska SBC-i is nyithatóak lesznek.

Tavaly a FUT Birthday alatt mutatkozott be a Party Bag SBC, ahol  különböző promóciók közül nyithattunk lapokat. Ismét lehetőségünk lesz tesztelni a szerencsénk, ugyanis visszatér a kirakós. Nagyjából egy 85-ös, vagy 86-os csapatot kell majd összetennünk érte, és a csomagból az eddigi promóciók közül bonthatunk majd valamit. A csomagban FUT Freeze, TOTGS, RTTF, Rulebreakers, OTW és Record Breaker lapok is nyithatóak lesznek, így viszonylag széles palettából válogathatunk.

Tavaly egymás után három Party Baget is kaptunk az EA-től, és valószínűleg idén is több lehetőségünk lesz az elkészítéséhez. Én annyira nem szeretem ezeket az SBC-ket, de a közösség imádja. Érdemes lehet egy két Foddert gyorsan bezsebelni, mert amint megérkezik az SBC ismét az egekben lesznek az árak. A csomag azért is becsapós, mert akár egy 15 ezer zseton értékű játékost is nyithatunk, és valószínűleg senkinek nem esne jól, ha 200 ezer zseton után egy 15k-s lapot kapna vissza.

Ha szeretsz szerencsejátékozni és már az ICON SBC-t is pörgetted akkor itt egy újabb lehetőség, hogy szerencsét próbálj. Ha trader vagy akkor pedig remek lehetőség, hogy zsetonra szert tegyél.

Te megcsinálod majd a Party Bag kirakóst?

×