A Fortnite Battle Royale játékosok most temérdek jutalomra tehetnek szert, ha feladatokat teljesítenek. Az egyikhez Outpostokat kell felkutatni.

Most két ingyenes Fortnite Outfitet is hozzáadhatunk a gyűjteményünkhöz, hála az Epic Games-nek. Ehhez nem kell komolyabb dolgokat tennünk, teljesíteni kell pár feladatot és már érkeznek is a tartalmak. A feladatok között többféle kihívás is helyett kapott. Táncolnunk kell karácsonyfák előtt, szobrokat kell szétzúzzunk, vagy fel kell keressünk speciális előőrsöket, amik a játékban nagy piros kupolaszerű építmények. Ezeket többnyire X-4 Stormwingek fogják közre, vagyis érdemes a feladatokon kívül is felkutatni őket, ugyanis értékes járműveket találhatunk arra.

Azok a játékosok, akik napi több órát játszanak a Fortnite-tal, már biztosan felkutatták az összes Snowmando Outpostot. Ám vannak olyanok, akiknek nem áll rendelkezésükre heti több 10 óra játékra, nekik most szeretnénk felgyorsítani a feladatteljesítést. Megnéztük, hogy merre találhatók a szóban forgó Outpostok, így az ezekhez köthető küldetést gyakorlatilag percek alatt teljesíteni lehet.

Íme a térkép:

A pályán tehát összesen 5 ilyen bázist lehet jelenleg találni. Mindegyiket meg kell látogassuk az Outpostos feladat teljesítéséhez. Viszont ha sikerült, máris egy lépéssel közelebb kerültünk a két ajándék Outfithez. Kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×