Aggasztó, hogy Riot abszolút figyelmen kívül hagyta idén a Snowdown eseményt, a rajongók pedig teljesen jogosan csalódottak…

Végre itt a karácsony és bizony miközben az újabb díszeket aggatjuk a fára, valami még mindig hiányzik a LoL játékosoknak: a Snowdown.

 

Ebben az évben a Riot fő attrakciója maradt ki a jóból. A kisebb „gyermekek”, mint például a Legends of Runeterra vagy a Valorant megkapták a karácsonyi hangulatot, utóbbiban például jelen van a Night Market és a Snowball mód is.

A múltban a League of Legends sem volt kivétel, minden földi jó akadt: havazás, ajándékok és eventek egyaránt. Idén azonban

a Riot megerősítette: gyakorlatilag tervben sem volt az, hogy elhozzák nekünk a karácsonyt az Idézők Szurdokába…

Mindezek mellett igen aggasztó, hogy mostanában inkább csak arra összpontosítanak, hogy a battle pass és az arany áron érkező skinek menjenek ahogy kell.

A rajongók attól tartanak, hogy esetleg a fejlesztők már túlságosan elkényelmesedtek a játékkal kapcsolatban, és ezentúl nem fordítanak majd rá olyan figyelmet mint ahogy azt illene.

Végülis, kaptunk egy decemberi eseményt, ami a Battle Queens néven fut. Igen, eltaláltad, leginkább akörül forog hogy skineket vásároljunk meg olyan népszerű champekre mint Diana, Katarina és a friss ropogós 2020-as Rell.

Gyakorlatilag minden karácsonyi eseményt a Battle Queens váltott ki.

Érdemes hozzátenni, hogy ebben az évben a játék körül volt néhány olyan körülmény, amely kissé ellehetetlenítette a karácsonyi Summoner Rift elkészítését.

Az első az volt, hogy 2020 elején a League of Legends drasztikusan megváltozott. A térkép élő, lélegző elemi csatatérré vált; négy különböző változat merül fel játék közben, attól függően, hogy melyik sárkányt ölték meg a mérkőzés során.

Ehhez hozzá kell adni azt a tényt, hogy a Riot teljes elemjavítást hajtott végre a 11. szezonra, amely nem lehetett egyszerű.

Ez azonban nem változtatja meg azt a tényt, hogy a Battle Queensbe fektett erőfeszítéseiket inkább a karácsonyra terelhették volna.

 

×