Úgyis van mindenkinek otthon, vagy mégsem?

Minden azzal kezdődött, hogy az Apple októberben bemutatta az iPhone 12 családot. A vásárlók és a konkurensek hamar elkezdték cikizni a vállalatot, amiért „környezetvédelmi” okokból elhagyták a töltőfejeket a dobozból. A Xiaomi és a Samsung elsők között hajította a követ, a PR csapat szokás szerint ledobta az atomokat: mi szerint, aki nem akarja, hogy bármi is hiányozzon a dobozból, az válassza a Samsung készülékeit.

Mostanra viszont meggondolták magukat.

Ennek megfelelően aki esetleg visszanézné a korábbi cikkünket, amiben a Samsung ércelődéséről írtunk, akkor a következő felirattal találja szembe magát:

A Samsung ugyanis fogta és törölte egy az egyben a posztot, hátha nem tűnik fel az embereknek, netán a feledés homályába vész maga a poén is. Nos, a XXI. században azért ez nem pont így megy kedves Samsung.

A Samsung korábbi posztja

A mostani eset és a korábbi pletykák után már szinte borítékolhatjuk, hogy az Apple után a Samsung is elhagyja a töltőfejeket a dobozból. A környezetvédelmen túl viszont dollármilliókat spórolhatnak meg azzal, hogy a dobozban található kiegészítőket külön, a gyártótól tudjuk megvásárolni. Mint tudjuk, a profit mindenek felett áll és mint láthattuk az emberek az Apple esetén is lenyelték már a békát, pont úgy, mint annak idején a 3,5″-os jack csatlakozók esetén.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×