Egy mod, ami szebbé teszi az életünket.

A Cyberpunk 2077 jött, látott és alaposan megosztotta a játékközösséget. Kétség kívül vannak hibák a játékban, ettől függetlenül végtelenül szórakoztató, ha valaki szereti a poszt-apokaliptikus világot és az RPG-ket. Van persze pár dolog, amin érdemes lenne változtatni: a járművek nehéz kezelhetősége pont ilyen.

Másoknak is feltűnt, hogy valahogy nem az igazi a vezetési élmény, ezért egy lelkes modder elkezdett kísérletezni a fizika módosításával. Örömmel jelentjük be, hogy sikerrel járt, így aki szeretné megkönnyíteni az életét, az már most is letöltheti a Nexusmods oldaláról az elkészült módosítást.

A mod sikerességét az is jelzi, hogy több, mint 70 ezerszer töltötték le a Nexusmods oldaláról. Jó hír továbbá, hogy végtelenül egyszerű az installálása. Gyakorlatilag csupán annyi a dolgunk, hogy a tömörített fájlokat bemásoljuk a Cyberpunk 2077 mappájába a fentebb látható módon, természetesen felülírva az eredeti fájlokat.

Aki szeretne biztosra menni, az készítsen előtte biztonsági mentést az eredeti verzióról, ha esetleg meggondolná magát és visszatérne a gyári verzióhoz, bár ezt nehezen tudjuk elképzelni.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×