Megérkezett Fekete Párduc a Fortnite Battle Royale-ba. A karakter még egy kisebb játékbeli eseményt is kapott, ajándék Emote-ot szedhetünk ki.

Ugyan már a Nexus Wars szezon során is lehetett tudni,h ogy készül egy Black Panther csomaggal az Epic Games, sajnos a Marvel tematikával megáldott időszak során nem érkezett meg a szuperhős a Fortnite-ba. Viszont most, a Zero Point során már igen, ráadásul egy kisebb játékbeli eseményt is kapott a karakter. Az Epic egy stílusos kisvideóval népszerűsítette Wakanda uralkodójának érkezését.

 

Persze nemcsak T’challa futott be a választható karakterek csoportjába, a Marvel Royalty & Warriors Pack keretein belül Beastmaster és Captain Marvel is csatlakozott a harchoz. A csomagot és a karaktereket már megvásárolhatjuk az Item Shopból.

 

Említettük a kisebb játékbeli eseményt. A játékosok január 12-ig lehetőséget kapnak az Epictől arra, hogy az ikonikus „Wakanada Forever” mozdulatot ingyen a gyűjteményükbe küldjék. Ehhez pedig csupán csak pár küldetést kell tudnunk teljesíteni.

Íme a lista:

  1. Play Matches: You need to complete 10 matches in Battle Royale mode. – Játssz le 10 meccset a Battle Royale módban.
  2. Outlast Opponents: You need to survive against 500 enemies. – Élj túl 500 játékost. (Valószínűleg 10 meccs alatt ez is meglesz.)
  3. Play Duo or Squad matches: You need to play five matches in Duo or Squad modes. – Játssz le 5 meccset Duos, vagy Squads módban.

Ha sikerül teljesíteni ezt a három igencsak triviális feladatot, a gyűjteményünkben landol a Wakandan Salute Emote.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×