Nagyban dübörög előre a FIFA 21 Freeze promója. Az esti órákban két új játékos is érkezett, mi pedig megnéztük, hogy érdemes-e velük bajlódni.

Az EA Sports idén nem tart FUTMas ünnepséget, hanem a FIFA 21-be bevezették az új téli promóciót, a Freeze-t. Sokan úgy gondolják, hogy a politika van ennek a hátterében, a karácsony ugyanis egyházi (keresztény) ünnep, ez pedig nem minden régióban értékesíthető. Nagy valószínűséggel ugyan ilyen okból maradt ki idén az Ultimate Scream is, ami a Halloweenhez köthető.

Az ok teljesen mindegy, a lényeg, hogy összességében a Freeze jól sikerült. Sokak kedvelt játékosai pozíciót váltottak, s némely szokatlan statisztikájukra komolyabb erősítést kaptak. Így került például balhátvéd pozícióba Adama Traoré, vagy védő pozícióba Volland. A két legújabb érkező Aouar és Capa, akik a tegnapi nap futottak be a játékba.

Houssem Aouar

A francia „középpályás” új lapjának statisztikái – FUTBin

Aouart egy SBC-n keresztül lehet feloldani limitált ideig, kártyája jelenleg körülbelül 120 ezer Coinból vehető ki az összes platformon.

Íme egy olcsóbb csapat hozzá:

Ander Capa

Capa maradt védekező pozícióban, ám a középpályára vándorolt. Az új kártyáját viszont nem Coinból, hanem időből és energiából vásárolhatjuk majd meg. A Bilbao játékosa Objective lapként érkezett meg, s csupán „csak” pár feladatot kell érte teljesítenünk.

Ander Capa új kártyájának statisztikái – FUTBin

A feladatok már aktívak a játékban, az Objectives és a Squad Building Challenges menüpontokban már mindkét kártya teljesíthető.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×