Mégsem pont úgy sikerült a Cyberpunk 2077, ahogy várták.

A CD Projekt Red ezúttal nagy fába vágta a fejszéjét. Ez a cég részvényeinek árfolyamában is visszaköszön, aminek a befeketetők már kevésbé tudnak örülni, hiszen folyamatosan esik a lengyel játékfejlesztő cég részvényeinek az értéke.

A megjelenés előtt meglehetősen jó mutatókkal rendelkeztek, átlagosan 28-30 ezer forintért kínáltak egyetlen darab CD Projekt részvényt, ami a felfokozott várakozások idején 35 530 forintig is felkúszott. A megjelenést követően viszont inkább az előforduló problémáktól volt hangos a gamer és tech sajtó.

Sajnos a bugokon túl a fejlesztők nem fordítottak megfelelő figyelmet az optimalizációra, főleg az előző generációs konzolok esetén, ennek köszönhetően a tegnapi napon már csak 20 500 forintért kínálták a CD Projekt részvényeket.

A zuhanó tendencia épp a megjelenést követő napon indult meg. Azóta napi szinten 20-40 zlotyval, azaz 1600-3200 forinttal csökken a CD Projekt részvényeinek értéke, egyelőre pedig még nem látjuk hogy mennyinél állhat meg a folyamat. Az biztos, hogy sem a stúdió, sem pedig a részvényesek nem örülnek a fentebbi grafikon után.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×